ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΝΕΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ

Το νέο ΤΧ Future Fitness! Ξέχνα όλα τα αρνητικά από οπουδήποτε EMS έχεις δοκιμάσει και έλα να γυμναστείς με αυτό. Είναι απόλυτα ασφαλές γρήγορο και αποτελεσματικό. Με το TX EMS πετυχαίνεις εκγύμναση και σύσφιξη των μυών αύξηση της μυϊκής μάζας και αντοχής, κάψιμο θερμίδων, βελτίωση της κατακράτησης των υγρών , αποτοξίνωση του σώματος και βελτίωση της στάσης του σώματος – ορθοσωμία. Γίνεται με δύο τρόπους Personal ή Small Group . Μην ξεχνάτε ότι 20’ EMS ισούται με 4 ώρες εκγύμνασης. Το σημαντικό είναι ότι έχετε ελευθερία κινήσεων χωρίς να έχετε κανένα καλώδιο να σας συνδέει με το μηχάνημα και φοράτε ειδικά σχεδιασμένα κουστούμια για δυνατές προπονήσεις. Τέλος συντελεί πολύ στο αδυνάτισμα , στην μείωση της κυτταρίτιδας και των πόντων στο σώμα σας. Θα παρατηρήσετε άμεσα μεγάλη αύξηση της αερόβιας ικανότητας, της ενεργοποίησης του μεταβολισμού και το πιο σημαντικό ψυχικής ευεξίας.

ΑΣΦΑΛΕΣ - ΓΡΗΓΟΡΟ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Λιπομετρηση που περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζεται για το σώμα σας και δεν μπορείτε να τις μάθετε από την απλή ζυγαριά! Γίνεται λιπομέτρηση και δίνεται η κατάλληλη διατροφή που ταιριάζει σε εσάς και τις ανάγκες σας. Ενημερωθείτε από την reception για τα πακέτα μας

Δοκιμαστική

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Έλα να γνωριστούμε! Να δεις τις εγκαταστάσεις μας, να συζητήσουμε για τις ανάγκες σου και να πραγματοποιήσεις το δωρεάν δοκιμαστικό σου!